Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

Tijdelijk huis

Ook als u privé (woning verkocht, ingrijpende verbouwing, tijdelijke urgentie) of zakelijk (werknemers van tijdelijke projecten, zakenrelaties) voor langere periode accommodatie zoekt, bent u bij ons aan het goede adres. Met name voor een langer verblijf biedt een appartement duidelijk voordelen ten opzichte van een hotelkamer. Onze luxe appartementen zijn dermate ruim (80 m²) en comfortabel ingericht dat ze prima geschikt zijn als tijdelijke woonruimte.

Over onze Résidence

Résidence Aan de Kust is een kleinschalig complex met veel faciliteiten om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende; naast onze privé buitenparkeerplaats beschikt u als gast ook nog over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. 

In de garage bevindt zich tevens een fietsenstalling en wasserette. De lift brengt u vanuit de garage comfortabel naar alle verdiepingen. In elk appartement kunt u gebruik maken van gratis internet, zowel vast als draadloos (WiFi). U zult zich snel thuis voelen in onze Résidence.


Tarieven

Bij een verblijf voor een periode langer dan één maand hebben wij aparte tarieven, welke wij u op aanvraag verstrekken. Verder bent u van harte welkom om onze faciliteiten en de appartementen te bezichtingen zodat u zelf de ruimte en sfeer kunt ervaren.

Maak gerust vrijblijvend een afspraak via 071 – 3615462 of info@residenceaandekust.nl.