Badplaats Noordwijk

Op loopafstand van Résidence Aan de Kust vindt u het 13 kilometer lange zandstrand van Noordwijk, een badplaats van internationale allure. De schitterende wandelboulevard is wijd en zijd bekend en is bijzonder levendig met een ruime keuze aan restaurantjes, grand cafés en terrassen. Noordwijk is onderscheiden met de ‘Blauwe Vlag’, het internationale symbool voor schone stranden en uitstekende zwemwaterkwaliteit.

Strand

Genieten van een eindeloos lange strandwandeling, ontspan in de zon terwijl uw kinderen de mooiste zandkastelen bouwen... Dát is het echte vakantiegevoel! Elk seizoen is er op het strand van Noordwijk erg veel te beleven. 

Winkelen

Vanaf het strand bent u zo in het gezellige winkelcentrum van Noordwijk. Hier vindt u vele modewinkels, interieurzaakjes en nog veel meer! Tussendoor kunt u heerlijk genieten van een hapje en drankje bij een van de gezellige restaurants of cafés. Alle ingrediënten voor uren winkelplezier!

Eten & drinken

In het centrum van Noordwijk vindt u een ruime keuze aan restaurants, cafés en terrassen. Hier kunt u elke dag genieten van heerlijke gerechten of loungen onder het genot van een drankje. 's Avonds transformeren vele cafés en terrassen tot gezellige uitgaansgelegenheden. Beleef het ook!

 

Omgeving overzicht