Sportief en actief

Houdt u van een sportieve en actieve vakantie? De omgeving biedt u een divers aanbod aan sportieve en actieve activiteiten. Noordwijk is omringd door fraaie natuur en ligt midden in de Bollenstreek. Heel veel om te ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van fietsen, golfen, wandelen, paardrijden en nog veel meer! Wij hebben een aantal activiteiten voor u op een rij gezet:

Fietsen & wandelen

De veelzijdige omgeving van Noordwijk is het beste te ontdekken al wandelend of per fiets. De prachtige kust, het gezellige centrum, de indrukwekkend mooie bollenstreek en nog veel meer! Vergeet uw wandelschoenen en/of uw fiets daarom ook niet mee te nemen. Heeft u uw eigen fiets niet meegenomen? Geen probleem. Via ons kunt u comfortabele fietsen huren:

Fietsverhuur Noordwijk

Golfen

In de omgeving kunt u terecht voor een heerlijke dag golf met uw vrienden en/of familie. De kwalitatieve banen leiden u door een prachtige omgeving. Wat is uw handicap? U kunt bij onderstaande golfclubs terecht:

Golfcentrum Noordwijk
De Noordwijkse Golfclub

Paardrijden

Paardrijden aan het strand... Heerlijk! Op het Noordwijkse strand mag je het hele jaar met een paard het strand op. Uitgebreide informatie over het paardrijden op het strand kunt u bij onze receptie navragen. Maneges in de buurt:

Manege Bakker, Noordwijk
Manege 't Langeveld, Noordwijk

 

 

Omgeving overzicht